Tulevia konsertteja

Pe 24.11. klo 19.00
Uudenkaupungin kirkko

Su 26.11. klo 18.00
Martinkirkko, Turku

Tuomiopäivän konsertti

Alfred Schnittke: 12 Katumuspsalmia

Key Ensemble
Teemu Honkanen, johtaja

Kuoromusiikkientusiastien keskuudessa vankkumattoman kulttimaineen saavuttaneet Schnittken Katumuspsalmit palaavat pitkän odotuksen jälkeen Key Ensemblen ohjelmistoon jälleen kokonaisuudessaan.

Näiden vavahduttavien 1500-luvulta peräisin olevien, tuntemattomiksi jääneiden venäläisten ortodoksirunoilijoiden henkilökohtaiset uskontunnustukset tuntuvat olevan tällä hetkellä ajankohtaisempia hätähuutoja kuin kenties koskaan ennen omana aikanamme. Sisäänpäin kääntynyt massiivinen teos henkii paikoin jopa epätoivoa, mutta kaiken synkkyyden keskellä elää aina myös toivon kipinä. Teos heittää valtavan haasteen sekä esittäjilleen että kuulijoilleen, mutta palkitsee kaiken vaivannäön eikä Schnittken vangitsevan hypnoottisella musiikilla ole ollut tapana jättää koskaan ketään muutoinkaan kylmäksi.

Liput Uudenkaupungin konserttiin 20/15€
Liput Turun konserttiin 20/15€


_________________________________________________________________

Pe 15.12. klo 19.00 ja 21.30
Martinkirkko, Turku

Joulukonsertti

"Juhlimaan tulkaa"

Jussi Fredriksson, piano

Jori Huhtala, basso

Mika Kallio, rummut

Timo Mansikka-aho ja Petter Järvi, trumpetti

Mervi Huttunen, käyrätorvi

Torsti Pirkkanen, pasuuna

Miika Jämsä, tuuba

Key Ensemble

Teemu Honkanen, johtaja


Key Ensemble virittää itsensä ja yleisönsä joulutunnelmaan tällä kertaa jazz-pianotrion ja vaskikvintetin säestyksellä. Konsertissa kuullaan meille suomalaisille tuttuakin tutumpia brittiläistä alkuperää olevia jouluhymnejä, mutta myös jokaiselle varmasti uusia ja ihania jouluyllätyksiä. Ohjelma on puettu juhlan kunniaksi englantilaisen Will Toddin sovituksin pakkasen siniseen ja blue note -vivahteiseen asuun kuin huurteiset puut konsanaan.

Juhlimaan tulkaa - joulu alkaa tästä!

Liput 25/20€