Uutiset

EU:n Vammaiskortti on nyt käytössä myös Suomessa. Kamarikuoro Key Ensemble on mukana Vammaiskortin tukijoukoissa ja haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme.

Meillä Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta omatuotanteisiin konsertteihimme. Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan vammaista asiakastamme.

Key Ensemble konsertoi vaihtelevissa tiloissa. Voitte tarkistaa tapahtumapaikkojen omilta nettisivuilta kyseisen kohteen esteettömyystiedot.

Olethan meihin yhteydessä, jos huomaat palvelussamme parannettavaa. Olemme valmiita kehittämään palveluamme saavutettavammaksi. Lisätietoa EU:n Vammaiskortista löydät sivulta www.vammaiskortti.fi

Key Ensemble tekee syksyllä 2019 konserttiformaattiuudistuskokeilun, jossa aktuaalisiin ja globaaleihin ongelmateemoihin – kuten ilmastonmuutos, rasismi, polarisaatio ja syrjäytyminen – haetaan näkökulmia ja etsitään ratkaisuja kuoromusiikin keinoin.

Näissä foorumeissa traditionaaliset konserttielementit ja musiikki yhdistyvät kulloistakin aihetta käsittelevään ja alan asiantuntijoista koostuvaan paneelikeskusteluun, jossa myös yleisö osallistetaan ongelmaratkaisuun ja musiikkielämysten kokemiseen täysin uudella tavalla.

Teemat ovat:
– Ilmastonmuutos tulee, oletko valmis? (27.08.). Ruissalon telakka, Westin-sali

– Rakkauslaulujen puolesta vihapuhetta vastaan (03.09.), Pansion vastaanottokeskus

– Idän ja lännen tiet (29.10.), Turun VPK:n talo

– Kolikon kääntöpuolella – syvällä ja poikittain (05.11.), TYKS:n T-sairaalan aula

Liput 20€/15€ ja sarjalippu 50€.

 

Ilmastonmuutoksen torjumisen ja parkkipaikkojen vähäisyyden vuoksi kannustamme yleisöä saapumaan konsertteihin julkisilla kulkuneuvoilla!

Kamarikuoro Key Ensemble sai suorastaan huikean vastaanoton kesäkuisella kiertueellaan eri puolilla Kiinaa. Kiinalaisen agentuurin järjestämään 16 päiväiseen kiertueeseen mahtui 12 konserttia kahdessatoista eri kaupungissa. Kiertue alkoi kesäkuun alussa Kantonista ja päättyi juhannuksen alla Shanghaihin. Reilut 5000 matkakilometriä sisältänyt Northern Highlights & Baltic Choral Classics -kiertue tavoitti lähes 10 000 kuulijaa ja konserttien menestys yllätti myös paikalliset järjestäjät. Kiertueen konsertit johti vuoden 2019 Aboa -stipendillä palkittu Key Ensemblen taiteellinen johtaja Teemu Honkanen.

– Kiinalaisyleisön innostunut vastaanotto ja aito kiinnostus skandinaavista kuoromusiikkia kohtaan yllätti meidät todella positiivisesti. Ja paikoin riehakkaaksikin yltynyt fanikulttuuri oli suorastaan jopa häkellytävää. En muista kokeneeni aiemmin mitään vastaavaa, kertoo Honkanen, joka iloitsi myös matkan varrelle osuneista upeista konserttitaloista.

– Levyjämme myytiin ennätystahtia ja Honkasella taisi olla välillä kädet krampissa nimikirjoitusten antamisesta, kuoron toiminnanjohtaja Janne Merisaari nauraa paljastaen samalla, että neuvottelut uudesta kiertueesta on jo aloitettu.

Seuraavaksi Key Ensemble keskittyy kuitenkin konserttiformaattiuudistuksensa käynnistämiseen kotikaupungissaan Turussa. Ajankohtaisiin aiheisiin musisoinnin ja keskustelun avulla kantaa ottava, Laulun mahti- konserttisarja starttaa Ruissalon Tapahtumatelakan Westin-salissa tiistaina 27. elokuuta teemanaan ilmastonmuutos. Sarjan muita teemoja ovat muun muassa rasismi, syrjäytyminen ja polarisaatio.