Tilaus- ja toimitusehdot

www.keyensemble.fi – Yleiset tapahtumamyynnin toimitusehdot

Seuraavia yleisiä toimitusehtoja sovelletaan www.keysensemble.fi -sivustolla.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimitustavat:
– Sähköinen toimitus (PDF-tiedosto sähköpostitse)

Muutos- ja palautusehdot

Maksetun tilauksen peruuttaminen:
Verkkokaupasta tehdyt ja samassa yhteydessä maksetut tapahtumaostokset ja -ilmoittautumiset ovat sitovia, eikä niissä ole peruutusoikeutta (Kuluttajansuojalaki 16§ 11 mom.)

Maksetun tilauksen muuttaminen:
Verkkokaupassa tehdyt ja samassa yhteydessä maksetut tapahtumaostokset eivät ole muutettavissa maksun suorittamisen jälkeen, poikkeuksena selkeät virheet osallistujatiedoissa.

Mikäli asiakas katsoo, että tapahtumajärjestäjä ei ole järjestänyt tapahtumaa asianmukaisesti, palvelutaso poikkeaa asiakkaalle luvatusta tai pääsy tapahtumaan evätään, asiakkaalla on oikeus ottaa yhteyttä Key Ensemblen yhteyshenkilöön ja vaatia kaupan purkua. Reklamaatio on tehtävä kirjallisesti viimeistään 7 päivää tapahtuman päättymisen jälkeen.

Key Ensemble yhteystiedot

Toiminnanjohtaja

Janne Merisaari
janne.merisaari@keyensemble.fi
puh. +358 40 7646 345