Vallaton taiteenkumous Linnateatterin Domino-salissa to 30.8.2018

Vallaton taiteenkumous avaa turkulaisten taiteentekijöiden yhteisen syyskauden 30. elokuuta Linnateatterin uusissa tiloissa Dominossa, Puutarhakadulla. Turun laadukas ja monimuotoinen kulttuurikenttä tarjoaa ainutlaatuisia taidemaistiaisia kaikille kaupunkilaisille. Yleisöllä on illan aikana mahdollisuus tutustua syksyn laajaan kulttuuritarjontaan sekä nauttia rennosta ja iloisesta tunnelmasta yhdessä taiteentekijöiden kanssa.

Turkulaiset teatterit, orkesterit ja muut taiteentekijät esittävät Linnateatterin Domino -salissa tulevan syksyn ”parhaat palat” non-stoppina. Vallaton taiteenkumous esittelee illan aikana kuvataiteilijoiden installaatioita, nukketeatterinukkeja, sanataidetta sekä mahdollisuuden tutustua tanssin, teatterin, nukketeatterin, musiikin, kuvataiteen ja kirjallisuuden tarjontaan. Lisäksi auditorion valkokankaalla pyörii valikoima lyhytelokuvia, ja Linnateatterin aulatilassa kuullaan elävää jazz- ja barokkimusiikkia. Yleisö voi ostaa tapahtumassa ennakkolippuja syksyn tapahtumiin ja hankkia vaikkapa kirjoja, sarjakuvia ja grafiikan teoksia. Linnateatterin Domino-ravintola on auki tilaisuuden ajan, ja siellä voi nauttia lasillisen tai kaksi.

Tapahtuman järjestää kulttuuritoimijoiden tuore koalitio Taidekahvit -verkosto, joka koostuu Turun kaupungin kulttuurilautakunnan sopimuskumppaneista. Verkoston tarkoituksena on tuoda taide näkyväksi sekä nostaa paikallisten kulttuurialan ammattilaisten asema yhteiskunnalliseen keskusteluun. Vallaton taiteenkumous -iltatapahtumaa edeltää aamupäivällä seminaari, jossa kulttuurintekijät ja kaupungin päättäjät kohtaavat. Seminaari ei ole yleisölle avoin.

Tervetuloa ainutlaatuiseen, maksuttomaan iltatapahtumaan klo 16-21 Linnateatteriin

Linnateatteri, Domino. Puutarhakatu 8

Torstaina 30.8.2018 klo 16-21. Vapaa pääsy!